רוצה לעשות רישיון לטרקטורון? טיפים למציאת בית ספר לנהיגה



החלטת לפנק את עצמך בטרקטורון חדש? רוצה להוציא רישיון לטרקטורון כדי שתוכל לצאת לשטח מתי שבא לך וקצת לברוח מהמציאות? כך תמצא בית ספר לנהיגה דרכו תוכל להוציא את הרישיון שאתה חולם עליו.

בקש המלצה מחברים

יש לך חברים טרקטורוניסטים? אל תשבור את הראש. התייעץ איתם היכן כדאי ללמוד ותן להם לספר לך דרך איזה בית ספר הם הוציאו רישיון. אם הם היו מבסוטים מתהליך הלימוד- אין סיבה שתשקע בחיפושים. התשובה נמצאת לך מתחת לאף.

וודא שלבית הספר יש מספיק ניסיון

אם לא הצלחת להשיג המלצה מחבר שאתה סומך עליו, התחל חיפושים עצמאיים. חשוב לשים דגש על הניסיון של בית הספר, לוודא שיש לו מוניטין, שמכירים אותו ושיש לו כמות מכובדת של בוגרים. 

התרשם ממידת הרצינות של המקום באמצעות אתר האינטרנט שלו

חשוב לבחור בית ספר לנהיגה אחרי שנכנסת לאתר שלו, הצצת בתכנים ובמבנה הקורס, קראת קצת המלצות של תלמידים שעברו תחת קורת הגג של בית הספר והתרשמת ממידת הרצינות שמאפיינת את האתר. במילים אחרות- אל תירשם לקורס נהיגה דרך בית ספר שנראה קיקיוני, שאף אחד לא שמע עליו ושהוא עשוי להיות לא רציני מספיק. 

בדוק שתוכנית המפגשים מתאימה ללו"ז שלך

רצוי לבדוק מראש את תוכנית הלימודים מבחינת שעות המפגשים. אם המפגשים מתקיימים בימים ובשעות שבהם אתה עובד, מן הסתם תצטרך למצוא בית ספר אחר. 

ברר מחירים

בהמשך לאמור קודם לכן, בדוק את המחירים. חשוב לבחור בית ספר לנהיגה שמציע מחירים שאינם חורגים באופן משמעותי (הן כלפי מעלה והן כלפי מטה) מן העלויות הממוצעות בשוק לקורס נהיגה על טרקטורון. זכור, שעלויות נמוכות מידי הרבה פעמים פירושן מוצר או שירות לא איכותי. 

ברר אם בית הספר פועל על פי דרישות החוק

על פי דרישות החוק, קורס טרקטורון, כמו קורס נהיגה בכלי רכב פרטי, אמור לכלול חלק עיוני (תיאוריה) וחלק מעשי. וודא שבית הספר אכן מציע תוכנית לימודים המורכבת משני הרבדים הללו, שכן אחרת, ייתכן מאוד שהמשמעות היא שהגעת לבית ספר רשלני, שאינו פועל על פי התקנים ודרישות החוק. 

שוחח עם אנשי הצוות של בית הספר

שווה להרים טלפון לבית הספר, להתעניין ולשאול שאלות, לשוחח עם אחד מאנשי הצוות ולבדוק כיצד הם מתייחסים אליך. חשוב שתרגיש בנוח עם המורים שלך, שתהיה אווירה נעימה ושיהיה לך כיף להגיע ללימודים.

אין תגובות:

הוסף רשומת תגובה